Mijn SnelsteRoute.nl

De routeplanner SnelsteRoute.nl biedt samen met de website Kilometerafstanden.nl een uitgebreid scala aan applicaties, meettools en rekenhulpen op het gebied van vervoer, mobiliteit en afstandsberekening. De meeste toepassingen zijn gebaseerd op de functionaliteit en mogelijkheden van Google Maps Routeplanner. De websites stellen zich tot doel gebruikers meer inzicht te geven in reisafstanden, reistijden en reiskosten van auto, trein en transport.

Van gratis service naar een betaald account
In juli 2018 is Google Maps overgegaan naar een ander prijsmodel en sinds die maand zijn Google Maps afstandsberekeningen niet meer gratis. SnelsteRoute.nl is tot 01-01-2019 haar service gratis blijven aanbieden maar ziet zich nu genoodzaakt om gebruikers een betaling te vragen. U dient daarom vanaf 01-01-2019 een account bij ons aan te vragen om gebruik te blijven maken van onze service. De uitgangspunten van uw account zijn als volgt:

  •  U neemt een jaarabonnement af op SnelsteRoute.nl en krijgt daarbij gratis 10.000 credits. Dit is voldoende maar circa 5000 requests per jaar.
  •  De kosten per jaar bedragen € 295,- (excl. BTW). U kunt na 1 jaar uw abonnement gewoon opzeggen.
  •  U kunt maximaal 25 routes per request berekenen.
  •  U kunt extra credits aankopen indien uw maximum wordt bereikt. Wij monitoren maandelijks uw verbruik en laten u dit bijtijds weten.Bent u geinteresseerd in SnelsteRoute.nl en wilt u een proefaccount of direct een betaald account afnemen?
Stuur dan uw aanvraag naar informatie@kilometerafstanden.nl. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.